24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Soydular ama kaçamadılar

ÖLÜDENİZ’DE İNGİLİZLERİN EVİ SOYULDU

Fethiye’nin Ölüdeniz beldesinde İngilizlerin konakladığı villalara girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi, Jandarma ve vatandaşlar tarafından yakalandı.

Ölüdeniz beldesinde Mark Barratt isimli İngiliz turistin villası ile iki ayrı villaya gündüz saatlerinde girerek hırsızlık yapıp kaçmaya çalışan 3 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 35 VL 902 plakalı araçla Ölüdeniz Beldesi Ovacık Mahallesi’ne gelen Maaz D(51), Emin E(28) ve Ali Ö(23) gündüz saatlerinde Mark Barratt isimli İngiliz’e ait villa ile iki ayrı villaya girdikten sonra kaçmaya çalışırken yakalandılar.

Yakalanan Maaz D’nin kullandığı otomobilde İngiliz Mark Barratt’ın villasından çalınan LCD televizyon, spor ayakkabılar, cep telefonu ve eşofman gibi eşyalar bulundu. İngiliz turist Mark Barratt olayın ardından kısa sürede bulunan eşyaları için sevinirken “Yarım saatliğine evden çıkmıştım. Geldiğimde hırsızlar eşyalarımı çalmış. Jandarmanın bu hırsızları kısa sürede yakalaması çok güzel” dedi.

Gözaltına alınan Emin E., Maaz D.ve Ali Ö. İşlemlerin ardından adliyeye sevkedildiler. Zanlılardan birinin 15 suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

ÖLÜDENİZ’DE İNGİLİZLERİN EVİ SOYULDU
ÖLÜDENİZ’DE İNGİLİZLERİN EVİ SOYULDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:24:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 17:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?