19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Sözeri'nin inancı tam

SÖZERİ GÜNDEME AÇIKLIK GETİRDİ

Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Sarıyer maçı hazırlıklarından kadronun yeterliliğine, stat değişikliğinden bazı futbolcuların affedilmelerine kadar bazı konularda açıklamalar yaptı.

Fethiyespor deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile tamamladı. Takım, yarın sabah saatlerinde uçakla İstanbul’a gidecek. Tepecikspor maçında alınan yenilgiden dersler çıkarıldığını ve takımın büyük bir azim içinde olduğunu vurgulayan Erkan Sözeri, maçların oynanmadan puan hesabı yapmanın aldatıcı olduğunun bir kez daha görüldüğünü söyledi. Forvet hattına takviye yapmayı istediklerini belirten tecrübeli hoca, sanal ortamda özellikle Murat Deniz’in affedilmesi beklentilerini ise boşa çıkardı.

 

“İNANCIMIZ TAM”

Pazar günü deplasmanda oynanacak Sarıyer maçının hazırlıklarında sona gelindiğini hatırlatan Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Geçen haftaki Tepecikspor mağlubiyetinden sonra, Sarıyer deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek mecburiyet oldu. Geçen hafta mücadelemizin karşılığını skor olarak aldığımızı söyleyemeyiz. Ama futbolda bunlar oluyor. Aynı mücadeleyi, aynı oyunu sürdürürsek puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Sarıyer de bizim rakibimiz görüntüsünde. Bu maçtaki hedefimiz, yenilmeden dönmek olacak ama inşallah kazanıp döneriz. İnancımız tam. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Arkadaşlarımızın da moralleri düzeldi. En azından sonuç olarak olmasa da Tepecik maçını nasıl kaybettiklerinin onlar da farkında” dedi.

 

“HER MAÇI AYRI DÜŞÜNMEK LAZIM”

Ligde kalınması için kaç puan alınmasını gerektiğine ilişkin bir soru üzerine Erkan Sözeri, “Evdeki hesap çarşıya uymuyor. Tepecikspor maçında bu skoru biz de dahil olmak üzere hiç kimse beklemiyordu. Sonuçta kaybettik. Yani hesaplar gerçekçi olmuyor. Gerçek olan sahadaki mücadeledir. Sahada mücadelenizi en iyi şekilde yaparsanız sonuca ulaşabilirsiniz. Daha önce de söylemiştim: Bu grupta seri yapanın yukarılara çıkacağını düşünüyorum. Biz de seri yapıp üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. Yoksa şu maçtan 1 puan alırız, bu maçtan 3 puan alırız gibi yaklaşımlar yaparsak yanılırız. Her maçı ayrı düşünüp olaya öyle bakmak lazım. Oynayacağımız maçların telafisi de çok zor. Çünkü ikinci etaptayız. Kadro oturacak. Bu saatten sonra mazeret üretme, mazeretlere sığınma gibi lüksümüz yok. Futbolcu kardeşlerimiz, o handikabı sahadaki mücadeleleriyle giderecekler. Futbolun dili bir. Takviye olarak golcü, hızlı bir santrafor düşünüyoruz. Bu konuda istediğimiz birisi var ama zor olacak gibi. Ama olursa iyi olacak. O isim bizde saklı. 1 Şubat’a kadar süremiz var. Sakat oyuncumuz yok, İlker 4 sarı karttan dolayı cezalı. Sarıyer maçı ve ardından içerdeki Denizli Belediyespor maçıyla çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. ‘Eski kaptan Murat Deniz, takıma geri dönsün’ şeklindeki yorum ve bekleyişlerin bulunduğundan haberdarım. Bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum ama Murat Deniz iyi bir futbolcu. Olayı sahiplenme adına doğruları yapabilse Süper Lig’de oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Bunu kimse inkar edemez. Ama yaptığı yanlışlar, saygısızlıklar olayı bu konuma getirdi. İnsanlar, Murat Deniz olsaydı iyi olabilirdi gibi yorumlar da yapabilirler. Hatta haklı da olabilirler ama bu bizim gündemimizde değil. Takıma geri dönmesi mümkün değil” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 15:19:03
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 17:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?