22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Taksicilerden eylem

Fethiye Otogarı'nda bulunan durağından 15 Aralık günü müşterisi ile ayrılan ve önce yakılmış arabası 9 gün sonra da cesedi bulunan taksici Şükrü Mumcuoğlu (64) için Fethiye'de bulunan mesai arkadaşları eylem yaptı. Salı Pazarı Meydanı'nda toplanan 150 taksici araçlarına siyah kurdele takarak yaşanan olayı protesto etti. 

Olayın fail ya da faillerinin bir an önce yakalanmasını isteyen taksiciler, Salı Pazarı'ndan hareket ederek Atatürk Caddesi'nde konvoy oluşturdu. Çevrede bulunan vatandaşlarında desteklediği taksiciler böyle bir olayın tekrar yaşanmaması için önlem alacaklarını bildirdi. 

Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu ve Taksiciler Kooperatifi Başkanı Derya Koreli de protesto gösterisine destek verdi. Şoförler adına konuşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hayri Topçu, "Arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Katillerin bulunması için emniyet güçlerimiz çalışma yapıyor. Bu ve benzeri olaylar yaşanmaması için araçlara çip takılması ya da uydudan takip gibi yöntem üzerinde çalışıyoruz. Katil ya da katillerin bir an önce bulunması ve olayın aydınlatılmasını istiyoruz. 

Arkadaşımızın ailesine de gereken maddi ve manevi desteği vereceğiz. Hepimizin başı sağolsun" dedi. Ardından araçlarına binen taksiciler Atatürk Caddesi'ne çıkarak konvoy geçişi yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 18:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?