15
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Tatlıya bağlayalım

Muğla'nın Fethiye İlçesinde bir araya gelen Türk Telekom çalışanları, bağlı oldukları Türk Haber-İş Sendikası'nın 7. toplu görüşmeden de sonuç alamaması nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. 

Yapılan açıklamada, Türk Haber İş Sendikası'nın grev kararı aldığı duyurulurken, grev kararının uygulanması halinde Fethiye'deki 50 Türk Telekom çalışanının da greve başlayacağı ve hizmet üretmeyeceği vurgulandı.
Öğle tatilinde Fethiye Türk Telekom Müdürlüğü önünde çalışanlar adına açıklama yapan Türk Haber-İş Sendikası Fethiye Temsilcisi Ertuğrul Demirel, "Kararlılığımızın bir ifadesi olarak uyuşmazlıktan sonra kanunun öngördüğü bekleme süresinin hemen bitiminde grev kararını almış bulunmaktayız. Grev kararının uygulanmasına geçmekte de aynı kararlılığı göstereceğimizin bilinmesini isteriz. Bu tutumumuzun, grevin tahrikçiliği olarak değil uzlaşmanın bir arayışı olarak algılanmasını umuyoruz. Müşterileri ile arasında problemleri tatlıya bağlayalım kampanyası başlatan Türk Telekom yönetimi, sendikamızın 25 bin 650 üyesi adına yürüttüğü 7. dönem toplu iş sözleşmesini tatlıya bağlamadı. Türk Telekom'un müşterilerine bu çağrıyı yapmasını bir çelişki olarak görüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 17:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?