26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

TEMA'dan kadınlara fıstık çamı

FETHİYE TEMA KADINLARA FISTIK ÇAMI HEDİYE ETTİ

TEMA Vakfı Fethiye Temsilciliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara fıstık çamı fidanları hediye edildi.

Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri başladı. Bu kapsamda TEMA Vakfı Fethiye Temsilciği kadınlara anlamlı ve kalıcı bir hediye sundu.

TEMA Vakfı Fethiye Temsilciği önünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla TEMA ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ücretsiz çam fıstığı dağıtımında Üniversiteli Genç TEMA üyeleri görev aldı. Kordon’da yürüyen kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Genç TEMA Üyeleri ardından birer tane çam fıstığı hediye etti. Hediye edilen çam fıstıklarının nasıl dikileceği ve bakımının nasıl yapılacağı da kadınlara anlatıldı. TEMA Fethiye Temsilcisi Okyay Tirli, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde kadınlarımıza anlamlı hediyeler sunalım istedik. Genç TEMA üyelerimiz kadınlarımızın gününü kutlayarak çam fıstıklarını hediye etti. Etkinliğimiz bugün de FBKM önünde devam edecektir. Bayanlarımız bahçelerinin bir köşelerinde dikecekleri çam fıstığı yetiştiğinde 8 Mart’ı ve bizleri hatırlayacaktır” dedi.

FETHİYE TEMA KADINLARA FISTIK ÇAMI HEDİYE ETTİ
FETHİYE TEMA KADINLARA FISTIK ÇAMI HEDİYE ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 13:54:04
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 15:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?