22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Trafik canavarı iki can aldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, domates yüklemeye gelen pazarcı kamyoneti, şoförün uyuması üzerine uçuruma yuvarlandı. 10 saat sonra fark edilebilen kazada, kamyonetteki 2 kişinin yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde pazarcılık yapan 38 yaşındaki Mustafa Güleç, beraberindeki 28 yaşındaki Mehmet Akarca ile birlikte domates yüklemek için Fethiye'ye doğru dün gece yola çıktı. 48 KN 315 plakalı kamyonet, saat 02.00 sıralarında iddiaya göre sürücü Mustafa Güleç'in direksiyonda uyuması nedeniyle Günlüklü Rampası Mevkii'nde 30 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kamyonetten dışarı fırlayan sürücü Güleç ve beraberindeki Mehmet Akarca, olay yerinde öldü.

Gece karanlığı ve bölgenin sarplığı nedeniyle kazadan uzun süre kimsenin haberi olmadı. Öğle saatlerinde uçurumdaki kamyoneti gören bir vatandaşın durumu haber vermesi üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Cumhuriyet Savcısı Aydın Aktaş'ın ulaşması ile birlikte cesetlere olay yeri otopsisi yapıldı. Güleç ve Akarca'nın yaklaşık 10 saat önce geçirdikleri trafik kazası sonucu öldüğü belirlendi. Yapılan teknik inceleme sonunda, yolda herhangi bir fren izi bulunmaması, sürücü Mustafa Güleç'in direksiyonda uyuması nedeniyle kazanın meydana geldiği ihtimalini güçlendirdi.

Mustafa Güleç’in babası Hüsnü Güleç ve Mehmet Akarca’nın babası Saadettin Akarca acı haberi duyunca kaza yerine geldi. Gözyaşı döken iki baba, toprağa verilmek üzere cenazeleri Milas'a götürdü.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 17:10:37
Güncelleme :14 Mayıs 2007 Pazartesi 17:17:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?