22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Trafik kazası : 1 ölü

Fethiye'de bir demircide çalışan 16 yaşındaki Tolga Söker, dün geceyarısı plakasız motosikleti ile köyünden ilçeye giderken, karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ölen Söker'in ölüm haberini, yazı geçirmek için gittiği yaylada öğrenen babası, hastaneye koşarken şoka girdi.

Bir demirci dükkanında bir hafta önce işe başlayan Tolga Söker, oturdukları işe gelip- gidişi kolay olsun diye ilçede kalmaya başladı. Tolga Söker, dün akşam saatlerinde, bir tanıdıklarının düğünü için plakasız motosikletiyle Gölbent Köyü'ne gitti. Geceyarısına kadar düğünde kalan ve arkadaşlarıyla eğlenen Tolga Söker, ertesi gün sabah erkenden işe gideceği için yine motosikletle Fethiye'ye doğru yola çıktı. Arifler Mevkii'ndeki yol ayrımında Fethiye'den Kaş'a doğru giden Hakkı Aktaş'ın kullandığı 07 Y 3039 plakalı otomobil ile çarpışan Tolga Söker ağır yaralandı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda ölen Söker'in ölüm haberi, yaz aylarını geçirmek için yaylaya giden ailesine bildirildi. Hastaneye koşan baba Turhan Söker'e otopsi yapılan oğlunun cenazesi teslim edildi. Yaşadığı acı ile şoka giren baba, toprağa verilmek üzere bir kamyonetin kasasında köye götürülen oğlunun cenazesinin yanında oturan yakınlarına seslenerek yolda ona dikkat etmelerini söyleyince çevredekiler gözyaşlarını tutamadı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Hakkı Aktaş jandarma tarafından gözaltına alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 18:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga söker IP: 88.234.23.xxx Tarih : 11.12.2007 13:19:34

benim adımda tolga söker habere çok üzüldüm merhuma allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum acaba akrabalığımız varmı