24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Tribişon, eski eşiyle Ölüdeniz'de tekrar evlendi

Dünyanın en gözde plajlarından olan Ölüdeniz’de tatil yapan tiyatro sanatçısı Serhat Suha Özcan’la (Tribişon) eski eşi, tatildeyken aldıkları ani bir kararla Ölüdeniz Sun City Plajı’nda tekrar evlendi.

Özcan çiftinin nikahını Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı kıydı. Şahitliklerini Mahmut Domaniç ile eşi Hale Özlem Domaniç yaptı. Nikahın kıyılacağı Sun City Plajı’na el ele gelip, nikah törenin ardından şampanya patlatan çift, daha sonra pastayı birlikte kesti. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen çiftin 16 yaşındaki kızları Hazal ise, evlik cüzdanını alarak içine baktı. Özcan ise eşini devamlı görmek için yüz görümlüğü olarak altın bileklik taktı.

Nikah töreninin ardından bir açıklama yapan Serhat Suha Özcan, "Çok uzun yollardan geldik. Yani hayatın çok uzun olduğunu söylemek istiyorum. Biz baştan bir evlilik yaptık. Sonra duyduk ki insanın insana dostu lazım. İnsan dostunu daha çok seviyor. Şimdi eşim nikahımızı tazeleyelim dedi. Buradan gidince bu evliği yapmayı düşünüyorduk; ama sağ olsun Mahmut Domaniç Bey böyle bir imkan tanıyınca biz de tatildeyken bitirelim istedik. Evlendiğimiz için çok mutluyum. Hakikaten de insanlar artık sorumsuzca boşanıyor" dedi.

Daha sonra sanat çalışmalarıyla ilgili soruları cevaplayan Özcan, "Yeni bir projemiz yok. Cennet Mahallesi devam ediyor. Benim tek kişilik oyunumu biraz daha derleyip toparlayıp yeni sezona hazırlamaya çalışıyoruz; ama tiyatronun koşulları zor artık. Türkiye’de o koşulları biraz zorlayabilirsek tiyatroya da devam edeceğim. Onun dışında başka iş teklifleri de var; ama iki işi birarada götürmek çok zor artık" şeklinde konuştu.

’Tribişon’ lakabının kendisine yapışmasından şikayetçi olmadığını belirten Serhat Süha Özcan, "Kemal Sunal’a senelerce bir şey yapıştı, onla gitti, onla öldü. Bize de bir şey yapıştı, onla gidip, onla öleceğiz; ama başka nesillere de böyle bir şey olmasın. Ben çok değişik roller oynamayı seven bir insanım" dedi.


 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 13:45:59
Güncelleme :19 Haziran 2005 Pazar 14:04:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?