20
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Turistin kanayan başı polisi korkuttu

Fethiye’de bir apartmanın girişinde gece yarısı görülen kan izleri polisi uzun süre uğraştırdı. Yapılan araştırmalar sonucunda kanın korkulduğu gibi ciddi bir yaralanmadan değil basit bir çizikten meydana geldiği anlaşıldı.


Edinilen bilgiye göre; dün gece saat 02.00 sıralarında Tuzla Mahallesi 517 sokak 40 numaralı apartmanın girişinde fazla miktarda kan izleri gören bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yerdeki ve duvarlardaki kanın miktarı karşısında çalışmalara başlayarak, ciddi bir yaralanma ihtimali üzerine araştırma başlattı. Kanın bulunduğu apartman ve çevredeki işyerlerine tek tek uğrayarak kanın nedenini öğrenmeye çalışan polis ekipleri, yaptıkları uzun incelemeler sonuncunda bina girişindeki kanın nedeni öğrenilebildi.


Kanın bulunduğu binanın üçüncü katındaki bir turistin başı sargılı halde kapıyı açmasıyla rahat bir nefes alan polis ekipleri, kanın nedenini de öğrenmiş oldu. Adı açıklanmayan İngiliz turistle yapılan görüşmede apartmana girerken başını kapıya çarptığı ve yaralandığı öğrenildi. Daha sonra dairesine çıkarak yarasını sargı beziyle kapatarak uykuya dalan turistin olanları öğrendiği zamansa şaşırdığı ve özür dilediği belirtildi.
(FD-MB-İK)

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?