16
Haziran
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Turistler havuzdan çıkmıyor!

SICAK TURİSTLERİ BUNALTTI

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Fethiye’de havuzlardan çıkmayan turistler için oteller çeşitli aktiviteler düzenliyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de aşırı sıcaklar yörede yaşayanları ve turistleri bunaltıyor. Fethiye’ye tatile gelen turistler 40 dereceyi aşan sıcaklar nedeniyle havuzlara ve denize akın ettiler. Bunaltıcı sıcak nedeniyle otellerin havuzundan çıkmayan turistler içinde birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenleniyor. Turistler için oldukça eğlenceli aktiviteler düzenleyen yerlerden biri de Ölüdeniz Beldesi Hisarönü Mahallesi’nde bulunan Aes Club Hotel. Tamamen yenilenerek bu yıl yeni yüzüyle sezona merhaba diyen Aes Club Hotel’de düzenlenen havuz animasyonları turistleri hem serinletiyor hem de unutulmaz bir tatil eğlencesi oluyor. Otel animasyon ekibi tarafından düzenlenen eğlencelerden en ilgi çekeni sörf tahtası üzerinde basket oyunu. Havuzun bir ucundan diğerine kadar sörf tahtası üzerinde ayakta durarak gidip ellerindeki topu basket potasına atmaya çalışan turistler hem kendileri eğleniyorlar hem de izleyenlere renkli görüntüler sunuyorlar. Havuzda iki takım halinde oynanan su topu maçları da turistlerin sevdiği eğlencelerden. Seçtikleri isimlerle iki takım kuran turistler havuzda hem serinleten hem de kıran kırana geçen bir maç yapıyorlar.

Aes Club Hotel’de turistlerin güzel vakit geçirmesi için düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi veren Otel Müdürü Feridun Karataş “Ölüdeniz’de bu bunaltıcı sıcakta müşterilerimizi serinletmek ve eğlendirmek için çok sayıda etkinlik düzenliyoruz. Yeni açılan ve 4 yıldızlı olan Aes Club Hotel’de 5 yıldızlı hizmet vererek herkese unutulmaz bir tatil sunuyoruz” dedi.

SICAK TURİSTLERİ BUNALTTI
SICAK TURİSTLERİ BUNALTTI
SICAK TURİSTLERİ BUNALTTI
SICAK TURİSTLERİ BUNALTTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 09:29:04
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 15:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?