22
Mayıs
2024
Çarşamba
FETHİYE - MUĞLA

Turizm Bilinci Semineri

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Otelciler Federasyonu tarafından düzenlenen "Turizm Bilinci Semineri" Fethiye'de gerçekleştirildi. 

Türkiye'de turizmin yoğun olduğu Muğla, Antalya, Çanakkale, Burdur ve Nevşehir'de başlayan seminere devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Otelciler Federasyonu tarafından 20 Şubat-17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan "Turizm Bilinci Semineri" Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirildi. Fethiye Kültür Merkezi'nde düzenlenen semirene turizmle ilgili birimlerde görev yapan polisler, askerler, zabıtalar, gümrükçüler, turizm enformasyon merkezi görevlileri, minibüsçüler, taksiciler katıldılar. 

Seminere Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda Hacettepe Eğitim Vakfı Danışmanı Itır Ersoy ile Muğla Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Uzman Feyza Dereli konuşmacı olarak katıldılar. Itır Ersoy seminere katılanlara halkla ilişkiler, imaj, dil, iletişim ve benzeri konularda bilgiler verdi. Muğla Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Uzman Feyza Dereli ise katılımcıları sağlık, hijyen, sağlıklı şehir ve benzeri konularda bilgilendirdi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 10:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?