16
Haziran
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Utanmaz adam kandırmış!

FETHİYE'DE KAÇIRILAN 12 YAŞINDAKİ KIZ BULUNDU

Fethiye'de 26 Haziran'da kaçırılan 12 yaşındaki kız çocuğu, jandarmanın takibiyle bulundu. 30 yaşındaki bir adam tarafından evlenmek vaadiyle kaçırıldığı öğrenilen 12 yaşındaki kız ve onu kaçıran şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

Bu yıl 8. sınıfa gidecek olan E.B.'nin okuluna devam edeceği öğrenildi. 26 Haziran tarihinde Fethiye'nin Kumluova Beldesi'nde babasının evinden gece yarısı kaçırılan 12 yaşındaki E.B. ve onu kaçıran 30 yaşındaki Sezgin Kiraz, Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı'nın tiziz çalışması sonucu yakalandı.

3 çocuk babası Mehmet Baykara, 12 yaşındaki kızı E.B.'nin kendi yanında işçi olarak çalışan Sezgin Kiraz tarafından kaçırıldığını söylemiş ve kızının bulunması için çalmadık kapı bırakmamıştı. O günden bu yana kayıp kızın bulunması için çalışma yapan jandarma ekipleri, küçük kız ve onu kaçıran Sezgin Kiraz'ın izini yayla köylerinden birinde buldu.

Yayla evinde saklandığı ve yakalanmamak için hiç dışarı çıkmadığı öğrenilen Sezgin Kiraz ve E.B.'nin yerleri, jandarmanın uzun istihbarat çalışması sonucu tespit edildi. Cumartesi günü sabah saatlerinde küçük kızın tutulduğu eve baskın yapan Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı askerler, küçük kız ve onu kaçıran Kiraz'ı buldular. Yakalanan Sezgin Kiraz, 12 yaşındaki E.B. ve baba Mehmet Baykara bugün Fethiye Cumhuriyet Savcığı'na çıkartılarak ifadeleri alındı.

Yapılan incelemede küçük kızı kaçıran Sezgin Kiraz'ın daha önce evlendiği ve bir çocuğu olduğu öğrenildi. Jandarmanın baskınıyla kurtarılan E.B.'nin bu yıl 8. sınıfa geçtiği ve kaçırıldığı için okula gidemediği öğrenildi. Baba Mehmet Baykara, şimdi 8. sınıfa devam edecek olan kızının kaçırıldığı gün kendisini arayıp "Biz birbirimizi seviyoruz, kendi isteğimle kaçtım" dediğini anlattı

 
FETHİYE'DE KAÇIRILAN 12 YAŞINDAKİ KIZ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 20:35:05
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 21:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?