24
Mayıs
2024
Cuma
FETHİYE - MUĞLA

Yamaç paraşütü kazası

YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI

Dünyaca ünlü Hells Angels Motor Külübü'nün Avusturya Başkanı Martin Pitt, tatile geldiği Muğla'nın Fethiye İlçesinde yamaç paraşütü yaparken bacağını kırdı.

Önceki gün ailesiyle birlikte Avusturya'nın İnsburg kentinden Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen Hells Angels (Cehennem Melekleri) Motor Kulübü Avusturya Başkanı Martin Pitt (40), tatili sırasında yamaç paraşütü yapmak istedi. Kendisi de sertifikalı bir yamaç paraşütü pilotu olan Martin Pitt, yamaç paraşütü atlama merkezi Babadağ'da yaptığı atlayışını başarıyla gerçekleştirdi. Martin Pitt, yarım saat süren bir uçuşun ardından inmek için piste yaklaştı. Hızını yavaşlatan ve piste ayağını koyan motor kulübü başkanının ayağı pistte bulunan bir çukura takıldı. Düşerek yuvarlanan ve paraşütüyle sürüklenen Hells Angels Motor Kulübü Avusturya Başkanı Martin Pitt'in ayağının dört yerinde çatlak ve kırık oluştu. Ambulansla Fethiye'deki özel bir hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Martin, tedavi altına alındı.

Konuyla ilgili konuşan Martin Pitt de şunları söyledi: "Kendim de yamaç paraşütü pilotuyum ve atlayışımı yalnız gerçekleştirdim. Şanssızlık oldu iniş sırasında pistte ayağım çukura takıldı ve düştüm. İyileştikten sonra yine Türkiye ve dünyanın her yerinde bu sporu yapacağım. Yardım eden herkese teşekkür ederim."

Martin Pitt'i olayın duyulmasından itibaren bir an olsun yalnız bırakmayan Anadolu Kaplanları Motor Kulübü'nden Ahmet İlker Kaya, onu hastanede de yalnız bırakmadı. Anadolu Kaplanları Motor Kulübü'nden Ahmet İlker Kaya da "Olayı duyar duymaz geldik ilgilendik. Motorcu kültüründe bu var. Kendisi çok önemli bir kulübün başkanlarından. Biz de kulübümüz adına elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI
YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI
YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI
YAMAÇ PARAŞÜTÜ KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 11:50:00
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 14:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?