27
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Yan baktın kavgası: 1 yaralı

Fethiye’de iki kişi arasında başlayan yan bakma kavgası arkadaşlarında karışmasıyla hastanede bitti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Baha Şıkman Caddesi Ovacık Köprüsü yakınında bulunan motosiklet tamircisinin önüne 15 HS 712 plakalı motoruyla gelen Oktay E. (30), işyerinin önüne park ederek beklemeye başladı. Bir süre kapalı olan işyerinin önünde dolaşan Oktay E, o sırada yoldan geçmekte olan ve işyerinde çalıştığı öğrenilen bir kişi ile kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından dükkanın önünden ayrılan işyeri çalışanı, kısa süre sonra yanında iki kişi ile tekrar motosiklet tamircisinin önüne geldi. İşyeri önünde motoruyla bekleyen Oktay E. ile gruptaki gençler arasında yeniden tartışma başladı.

Güvenlik kamerasına da dakika dakika yansıyan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve birbirine giren gençlerden Oktay E. başından yaralanarak yere düştü. Olayın ardından işyerinin önünden ayrılan gençlerden birisi ambulansı arayarak durumu haber verdi. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Oktay E’nin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili olarak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve kavgaya karışan gençleri gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 14:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?