26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Yeni emniyet müdürü görevine başladı

Fethiye'nin yeni emniyet müdürü Harun Drama, görevine başladı. Ortaca İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Harun Drama, "Fethiyeliye devletin varlığını hissettireceğiz" dedi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Olcay Özbarlas'ın Muğla Emniyet Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından boşalan Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna Ortaca İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Drama getirildi. 1991 yılında Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra İzmir'de meslek hayatına başlayan Drama, daha sonra Diyarbakır, İsveç Stockholm Büyükelçiliği Misyon Koruma görevi, Muğla Emniyet Müdür Yardımcılığı, Kosova'daki Birleşmiş Milletler Polis Gücü ve Ortaca Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Yeni görevinin ilk gününde gazetecilerle bir araya gelen Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Harun Drama, Fethiye'yi turistik açıdan tanıdığını belirterek "Buranın sorunları ile artık daha da yakından ilgileneceğim. Görev anlayışım hizmet odaklı. Hizmet için bu görevde bulunuyorum. Amacımız halkımıza devletin gücünü hissettirmek. Vatandaş kendini güvende hissederse biz görevimizi yapmış olacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 12:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?