27
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Yolcu kapma kavgası kanlı bitti

Fethiye'de, iki otobüs firması çalışanları arasında yaşanan odunlu sopalı kavga turistleri şok etti.

Olay, öğle saatlerinde Fethiye-Karaçulha yolunda meydana geldi. Fethiyeli bir otobüs firması ile Vanlı bir otobüs firmasının otobüsleri aynı saatte otogardan çıkış yaptı. Antalya istikametine giden otobüslerden Van firmasına ait otobüs yol kenarında bekleyen iki yolcuya yaklaşarak bu yolcuları almak istedi.

Antalya'ya gideceği öğrenilen iki yolcuyu Vanlı firmanın almasına sinirlenen Fethiyeli firmanın otobüs şoförü ve beraberindekiler ile Van firmasına ait otobüsün kaptan şoförü ve muavini arasında tartışma çıktı. Yolun kapanması nedeniyle hareket edemeyen Van firmasına ait otobüsün şoför ve muavini sopa ve odunlarla dövüldü. Otobüsten indirilen şoför ve muavin yakınlardaki bir işyerine sığınsa da dayaktan kurtulamadılar. Başlarına odunla vurulan şoför ve muavini Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polisin el koyduğu odunlarda saç ve deri parçaları olduğu görüldü. Olayı gören turistler şok yaşayarak gözyaşlarına boğuldu. Yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.
Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Fethiye Otogar Müdürü İsmail Kuşçu, kavga hakkında bilgileri olmadığını belirterek "İki yaralı olduğunu öğrendik. Konuyu polis takip ediyor, yolcu alma meselesinden dolayı kavga çıktığını öğrendim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 14:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?