26
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Zabıta kantinleri denetledi

FETHİYE’DE KANTİNLER DENETLENDİ

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü denetim ekipleri ilçede bulunan liselerin kantinlerinde denetim yaptılar.

Daha önce Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım Müdürlüğü denetim ekipleri tarafından yapılan incelemelerde eksikleri görülen ve giderilmesi için ek süre verilen okul kantinlerine ikinci bir denetim daha yapıldı. Yapılan ikinci kontrollerde eksiklerin giderildiği tespit edildi. Bu denetimler esnasında; kantinlerin genel temizliği, çalışanların portör muayenelerini yaptırıp yaptırmadıkları, iş elbisesi giyip giymedikleri, satılan ürünler üzerine etiket konulup konulmadığına bakıldı.

Döner ocaklarının kapalı alanda olup olmadığı, kantin giriş ve pencerelerinde sineklik bulunup bulunmadığına bakan ekipler; bulaşık yıkamak için sıcak su tertibatlarının olup olmadığı, yiyecek hazırlama yerlerinin mermer ile kaplı olup olmadığı, malzeme konulan dolapların muhafazalı olup olmadığı gibi konularda denetimler gerçekleştirdiler. Denetimler; Fethiye Anadolu Lisesi, Fethiye Endüstri Meslek Lisesi, Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi, Fethiye Ticaret Lisesi, Fethiye İmam Hatip Lisesi, Fethiye Lisesi kantinlerinde yapıldı.

FETHİYE’DE KANTİNLER DENETLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 15:05:04
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 15:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?