28
Mayıs
2024
Salı
FETHİYE - MUĞLA

Züccaciye dükkanında yangın

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, elektrik kontağından çıkan yangından dolayı bir zücaciye dükkanı büyük ölçüde kullanılamaz hale geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye İlçesi Atatürk Caddesi üzerindeki Köprübaşı mevkiinde faaliyet gösteren Ballıoğlu Zücaciye'de, bugün saat 16.00'da yangın çıktı. Birkaç yüz metre mesafede bulunan Fethiye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. İtfaiye merkezinin 100 metre yakınında olan yangın yerine 4 yangın söndürme aracı müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını diğer işyerlerine ve özellikle de akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürmeyi başarmasına rağmen, büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Ballıoğlu Zücaciye çatısında da büyük ölçüde tahribat yaşanırken, zararın 20 bin YTL civarında olduğu tahmin ediliyor. 

Yangın karşısında çaresiz kalan işyeri sahibi Kerim Ballıoğlu da üzüntü içerisinde yangın söndürme çalışmalarını izledi. Yapılan ilk inceleme sonucuna göre yangına klimadan kaynaklı elektrik kontağından çıkan kıvılcımların yol açtığı tahmin ediliyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 05:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceyda ballıoğlu IP: 95.14.253.xxx Tarih : 8.02.2012 19:42:44

o benim ömrümü geçirdiğim en güzel dükkan ve o dükkanı çok seviyorum ama yangında beni ordan uzak tutuyordu herkez ama oldu bitti şimdi aynı adreste aynı yerde