24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fethiye kaleci arıyor

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, kaleci Bekir ile yollarını ayırdıktan sonra yeni kaleci arayışlarına başladı.

Akhisar Belediyespor maçı öncesi disiplinsiz davranışlarda bulunduğu öne sürülerek kadro dışı bırakılan birinci kaleci Bekir Arpacı'nın, yönetim kurulu ve Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile yapılan son görüşme neticesinde sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

Sezon başında birinci kaleci sıfatı ile Kartalspor'dan transfer edilen Bekir Arpacı, sezon başından itibaren 9 hafta takımdaki yerini korumuştu. Akhisar Belediyespor maçı öncesi teknik kadro tarafından bu oyuncunun disiplinsiz davranışlarının olduğu gözlenmiş ve teknik direktör Mustafa Ceviz ile yönetim kurulunun yaptığı bir görüşme sonrası bu oyuncu süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelen teknik kadro ve yönetim kurulu yaptığı toplantı sonucu Bekir Arpacı'nın sözleşmesini karşılıklı feshedildiğini belirten Profesyonel Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Kayhan Şengül, "Hocamızın verdiği karar doğrultusunda önce süresiz kadro bırakılmasına karar verildi, ardından yönetim kurulu toplantımızda bu konuyu konuştuk. Daha sonra Bekir Arpacı ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik. Şu an yeni kaleci arayışlarına başladık. Bekir Arpacı'dan daha iyi bir kaleciyi kulübümüze kazandıracağız. Daha önemlisi ikinci kalecimiz Hüseyin'in de bu işi götürebileceği konusunda hem fikir olduk" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 16:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?