19
Mayıs
2024
Pazar
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

4 aydır haber alınamıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan iki özürlü çocuk babası Bayram Önür’den 4 aydır haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz’e bağlı Beyobası Beldesi’nde yaşayan ve imam nikahlı eşinden 2 özürlü çocuğu bulunan Bayram Önür (24) isimli şahıs, 11 Mart 2009 tarihinde dolaşmak için evden çıktı. Evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Önür’den geçen 4 ayda her hangi bir haber alınmadı.

Önür’den bu zamana kadar kendisinden haber alamadıklarını bildiren annesi Güldane Önür; “Oğlum Bayram 11 Mart 2009 tarihinde dolaşmak için evden çıkmıştı. Bir daha geri gelmedi. Bir ay geçmesine rağmen haber alamayınca Köyceğiz Emniyet Amirliği’ne ve Köyceğiz Jandarma Karakolu’na kayıp olduğunu bildirdik. Oğlumun bir an önce bulunmasını istiyorum. Oğlum Bayram’ın bankada bir miktar parası vardı. Parası da bankada duruyor. Her türlü şeyi düşünüyorum. Belki birileri oğlumu öldürmüş olabilir, bir kenara atmış olabilirler. Ne olursa olsun ölüsünden ve dirisinden haber almak istiyorum.

Oğlumun imam nikahlı eşinden iki tane özürlü çocuğu var. Benim de 5 tane küçük çocuğum var. İki göz evde hem oğlumun iki özürlü çocuğuna, hem kendi beş çocuğuma, kardeşimin kızı olan gelinime, bir de kendi eşime toplam 10 nüfusa bir restoranda bulaşıkçılık yaparak almış olduğum 15 TL gündelik ve patronlarımın vermiş olduğu yiyeceklerle geçimimizi sağlıyorum. Hem Kardeşimin kızı hem de gelinim iki özürlü çocuğuyla ortada kaldı. Oğlumun ölüsü ve dirisinden haber bekliyorum” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 19:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?