25
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

CHP'li başkanlar buluştu

CHP’Lİ BAŞKANLAR KÖYCEĞİZ’DE BULUŞTU

Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda CHP’li Muğla merkez, ilçe ve belde belediye başkanları Köyceğiz’de buluştu.

Muğla merkez, ilçe ve beldelerdeki CHP’li 16 belediye başkanının katıldığı durum değerlendirme toplantısının ev sahipliğini Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay yaptı. Toplantıya Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, , Datça İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Şener, Bayır Beldesi Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Yeşilyurt Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Güven, Kafaca Belediyesi Başkanı Murat Gökalp, Bitez Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Ölüdeniz Beldesi Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Gökova Beldesi’nden D.Ali Sazaklı, Akyaka Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Bozüyük Belediye’sinden Yaşar Gencel, Yeşilbağcılar Beldesi’nden Ertan Cicili, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Turunç Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve Bozburun Belediyesi’nden Cemil Şener katıldı.

Belediye Başkanların basına kapalı olan durum değerlendirme toplantısı iki gün devam etti.

Toplantı hakkında bilgi veren Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay; “CHP’li belediye başkanları olarak her ay bir yerde toplanıp, durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bazen de emekli olan müfettiş arkadaşlarımız tarafından belediye başkanlarına seminer veriliyor. Bu ay içinde yapılması gereken toplantı sırası bizimdi. Bizde CHP’li belediye başkalarına Köyceğiz’e davet ettik. Yaptığımız iki günlük toplantılar içinde belediyeler arasındaki bağların geliştirilmesini sağlamak için çalışmalar yaptık. Toplantımız gayet güzel bir hava içinde geçti” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 10:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?