20
Mayıs
2024
Pazertesi
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

Erbay'dan 23 Nisan mesajı

Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İşte başkanın kutlama mesajı:

"Sevgili Çocuklar;

Dünya çocuklarıyla beraber her yıl kutlamakta olduğumuz bu anlamlı bayram sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm dünyaya ekmektedir.

Ulusun, egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkma iradesi içinde görmenin gurur ve huzuru içindeyiz.

Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, sizlerin bu bilinçli çabalarıyla, dünya devletleri arasında, hakettiği seçkin yeri alacaktır. Başarmak için çalışmak, yaşamak için yarışmak ve mücadele etmek, her gün kendimizi bilgilendirmek, yenilemek ve geliştirmek zorundayız.

Özgürlük ve bağımsız duygularımız pekiştiren, barış dirlik ve düzen içinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan Milli Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı yürekten kutluyor, en içten duygularımla, en iyi dileklerimi, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

Köyceğiz Belediyesi
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 17:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?