18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

Filenin sultanları, Köyceğiz'de stres atıyor

A Milli Voleybol Takımı, Köyceğiz'deki Bağcı Alabalık Üretim Çiftliği'ni gezerek stres attı.

Bayan Voleybol Takımı, Ankara'da 21-26 Eylül tarihleri arasında yapılacak Grand Prix Avrupa Elemeleri için hazırlıklarını Marmaris'te sürdürüyor. Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, hedeflerinin Grand Prix elemelerinde finale kalmak olduğunu belirterek, "Filenin sultanları, bugüne kadar birçok ilkleri başardı ve başarmaya devam edecek" dedi. 

Alabalık çiftliğinde balıklara yem atan milli voleybolcular, havuzlardan alabalık tuttu. Elindeki kepçeyle alabalık tutan Kaptan Özlem'in tuttuğu alabalıkları, takım arkadaşları daha sonra tekrar havuza bıraktı. Milli voleybolcular, gezi sonrası kamp yaptıkları Nergis Select Otel'de istirahata çekildi.

Marmaris kampını değerlendiren Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, kampın çok iyi geçtiğini belirterek, "Ön hazırlık kampımız devam ediyor. Daha sonra 15 günlük ana kondisyon ve fiziki çalışmalara başlayacağız. Grand Prix Avrupa Elemeleri, 2003 yılında yapılan Avrupa finallerinde ilk 6'ya kalan takımların katılacağı bir turnuva. Bu nedenle Bakü ve Avrupa turnuvalarından çok daha zor olacak. Ankara'daki maçlarda ilk 3'e girdiğimiz takdirde 2005 yılında İtalya'da yapılacak Grand Prix Finalleri'ne katılma şansı bulacağız " diye konuştu.

Milli voleybolcular Kaptan Özlem ve Neslihan ise, Grand Prix Elemeleri'nin çok zor bir turnuva olduğunu belirterek, "Havaların sıcak olması dezavantaj, ama havuza girip serinliyoruz. Antrenörümüzün söylediği gibi bu finallerde oynamak istiyoruz. Natalie'nin oynamaması halinde onun eksikliğini kapatmaya çalışacağız. Antrenman, eğlence ve dinlenmeyi bir arada yürütüyoruz. Takım olarak herşeyin bilincindeyiz. Biz geçen yıl nasıl bir takım olduğumuzu Türkiye ve dünyaya gösterdik. Bu nedenle başarı çıtamızı yükseltmek zorundayız. Bu nedenle Eylül'deki turnuva bizim çok önemli, en iyi şekilde mücadele edip Grand Prix Finalleri'ne katılacağız" dedi.

ima-muğla
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2004 Cuma 16:57:14
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 13:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asli uslan IP: 217.131.194.xxx Tarih : 21.09.2005 21:47:15
Merhaba ben Mugla Ortaca dan asli.Filenin sultanlar1na Mugla da yapt1klar1 kamplar1n ugurlu geldigini düsünüyorum.Ve filenin sultanlar1n1n özellikle Dalaman a tekrar gelmelerini istiyorum.