30
Mayıs
2024
Perşembe
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

Köyceğiz'de hareketli saatler

Muğla'da, dün gece meydana gelen olayda, hırsız-polis kovalamacası yaşandı. Köyceğiz ilçesinden Muğla merkeze kadar kurulan 3 barikatı da aşan kimliği belirsiz hırsız, Muğla girişinde Çevik Kuvvet ekipleri tarafından kurulan barikatı görünce 10 el ateş açtı ve geldiği yönde ters istikamete kaçarak karanlıkta izini kaybettirdi.


Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde hırsızlık yaptıktan sonra silah zoruyla ticari araç çalan zanlı, polisi harekete geçirdi. Polisi arayan vatandaşlar olayı bildirdi. Polis 48 T 2076 plakalı aracı takibe aldı. Köyceğiz Muğla arasında üç ayrı noktaya barikat kuran trafik ekiplerini fark eden kimliği belirsiz zanlı, yollarda ters yöne girerek barikatları aşmayı başardı. 3 barikat noktasını aşan silahlı şahıs, 59 kilometre yaparak Muğla merkeze kadar geldi. Muğla girişinde Çevik Kuvvet ekiplerinin barikatını
aşamayacağını anlayan kimliği belirsiz zanlı, polis ekiplerine ateş açtı. 10 el ateş açan zanlı, ters yöne girerek 8 kilometre gittikten sonra Yerkesik beldesi yoluna saptı. Polis ve jandarma ekipleri tüm kavşak noktalarında güvenlik önlemi alsa da şahıs gece karanlığından faydalanarak izini kaybettirdi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre silahlı gaspçının kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.


ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Muğla Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe, yaptığı açıklamada, gece saat 01.30 da Köyceğiz ilçesine hırsızlık yapmak amacıyla gelen ve bir eve giren kimliği belirsiz zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.


Körpe, olay hakkında şöyle bilgi verdi: "Köyceğiz'de bir eve girerek hırsızlık yapmak isteyen bir zanlı daha sonra 48 T 2076 plakalı ticari bir aracı çalarak Muğla'ya kadar gelmiştir. Yolda kendisine yapılan tüm uyarılara cevap vermeyen zanlı, Muğla Bölge Trafik Kavşağı'nda havaya ateş açarak geldiği yönde ters istikamette geri dönerek Yerkesik beldesi yoluna sapmış ve karanlıkta izini kaybettirmiştir. Hem polis hem de jandarma ekibi zanlının yakalanması için çalışmaları sürdürüyor

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 15:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
başak parlak IP: 78.171.26.xxx Tarih : 14.02.2009 14:16:41

he neyse güzel ya ama biraz güzelmiş