18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖYCEĞİZ - MUĞLA

Yeşilköy çevre koruma birliğinde

KÖYCEĞİZ-DALYAN ÇEVRE KORUMA BİRLİĞİ TOPLANTISI

Köyceğiz- Dalyan Çevre Koruma Birliği olağan meclis toplantısı Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Başkan Salih Erbay’ın yanı sıra Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek, İl Genel Meclis üyeleri Burak Erbay ve Murat Yarar ile belediye meclis üyeleri ve birlik üyesi muhtarlar katıldı.

Köyceğiz-Dalyan Çevre Koruma Birliği olağan meclis toplantısında Başkan Erbay’ın katip üyeliklerine Hasan Sert ve Nurisel Erol seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, gündem maddelerinin okunması ve üzerinde yapılan karşılıklı görüşmeler bitiminde yapılan oylama sonunda gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

Yapılan toplantının içinde Yayla köyünün birlikten çıkartılması, Yeşil Köyün birliğe dâhil edilmesi kararlaştırılırken, katı atık tesisine yeni yapılacak olan ikinci yeni ünitenin yapılması için gerekli ihale yetkisinin birliğe verilmesi oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Yeni yapılacak olan ünitenin de yaklaşık 2011 yılı sonuna tamamlanarak hizmete açılması, yapılacak olan yeni ünitede toplanan atıkların geri dönüşümlerinde elde edilebilecek enerji ünitelerinin hangi şekillerde yapılabilineceği araştırılacağı toplantıda kararlaştırıldı.

KÖYCEĞİZ-DALYAN ÇEVRE KORUMA BİRLİĞİ TOPLANTISI
KÖYCEĞİZ-DALYAN ÇEVRE KORUMA BİRLİĞİ TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 11:33:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 14:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?