2
Mayıs
2024
Perşembe
MARMARİS - MUĞLA

Ali Acar


Marmaris’te Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu Aile Birliği ve Koruma Derneği, hayırsever işadamlarına plaket verdi.

2003-2004 eğitim öğretim yılında açılışı yapılan, Marmaris İlçesi’ne bağlı Armutalan Beldesi’ndeki Şehit Ahmet Benler İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlarını karşılayan ve maddi bağışta bulunan 12 işadamı ve kamu görevlisine Okul Aile Birliği ve Koruma Derneği üyeleri dün düzenlenen törenle plaket verdi. Hayırsever işadamlarının çok amaçlı spor salonunu düzenlediğini, malzemelerini aldığını belirten Okul Koruma Derneği Başkanı Hilmi Kısa, "Biz Okul Koruma ve Okul Aile Birliği olarak okulumuza katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni açılan okulumuza maddi destek sağlayan kişilere 20 Mart’ta dayanışma yemeğinde plaketlerini vermek istedik ancak 18 Mart’ta başlayan seçim yasakları nedeniyle siyasilere ayrı ayrı gidip teşekkür ediyoruz" dedi.

Okula yardım yapan hayırsever işadamlarından sadece Ali Acar ve Doğan Tugay’a fahri velilik belgesi verildiğinin altını çizen Okul Aile Birliği Başkanı Gürsel Kırçiçeği, "Okulumuza fen laboratuarı yaptıran Doğan Tugay ile spor salonu kazandıran Ali Acar’a fahri velilik belgesi, maddi yardım yapan diğer hayırseverlere ise plaket vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından maddi yardımda bulunan İsmet Karadinç, İsmet Çakıroğlu, Ali Acar, Mustafa Çoban, İhsan Salakozlu, Hasan Bulucan, Hüseyin Durmaz, Muhammet Ünlü, Ünal Toprak, Yalı Lions, Doğan Tugay, Metin Baytemur ile Kaymakam Cemalettin Özdemir ve Züleyha Aldoğan’a plaketleri verildi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar