19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

10 işsize 2 aylık iş

ORTACA BELEDİYESİ’NDEN İŞSİZLERE MÜJDE

Ortaca Belediyesi, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında “Ağaçlandırma ve Çevre Düzenlemesi” projesinde çalıştırılmak amacıyla 2 ay süreyle 10 işçiyi istihdam edecek.

Ortaca Belediyesi ve İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan proje hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; “TYÇP kapsamında İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü’ne hazırlayıp sunduğumuz proje kabul gördü ve proje ile ilçemizde ikamet eden 10 işsiz vatandaşımıza 2 ay süresince iş imkânı sağlanacak. Çalışacak işçilerin maaş ve SSK ödemeleri için İŞKUR’dan hibe olarak alınacak. İş süresince işçilerin kullanılacak tüm malzeme ve ekipmanlar belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Katılımcı arkadaşlarımızın verilen görevleri iyi niyetle yerine getireceklerine inanıyorum. Kendilerine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Daha iyi bir Ortaca için çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir, sonuçlarını yakın zamanlarda alacağız” dedi.

TYÇP programının ülke genelinde istihdam üzerinde önemli bir etki yaptığını belirten proje koordinatörü Okan Gökçen de; “Hazırladığımız projenin il genelinde Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ve Menemen Toprak Su Kaynakları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü projeleri ile birlikte İŞKUR tarafından kabul gören 3 projeden bir tanesi, özellikle tek belediye projesi olması bizleri çok sevindirdi. Projeyi başarı ile tamamlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ORTACA BELEDİYESİ’NDEN İŞSİZLERE MÜJDE
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 10:02:04
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 18:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?