19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

ADD'den sağlık taraması

Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi tarafından ilçede başlatılan sağlık taramalarını devam ediyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi Sağlık Kolu Başkanı Dr. Ali Yalçın Koçak başkanlığındaki kurul, Gökbel Köyü Kışla Mahallesi'ndeki evleri tek tek gezerek, 10 hastayı muayene etti.

Gökbel Köyü'nde yapılan sağlık taramasına ADD Başkan Yardımcısı Günür Karaağaç, Bilal Erdoğan ve Ramazan Kara ile Gökbel Köyü Muhtarı Mehmet Aslanpay eşlik etti.

Sağlık taraması hakkında bilgi veren Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şubesi Sağlık Kolu Başkanı Dr. Ali Yalçın Kocak, "Daha önce ilçemiz Karaburun Mahallesi'ne ilk gittiğimizde 20 hastayı muayene ettik. İkinci gidişimiz de ise 35 hasta vardı. Bu muayene ettiğimiz kişilerin içinde ciddi hastalığı olanlar çıktı. Kendilerini muayene ettikten sonra neler yapmalarını gerektiğini söyledik. Tavsiyelerde bulunup, reçetelerini yazıp, hastalıkları konusunda kendilerini anlattık.

Bu hafta içinde de Gökbel köyü Kışla Mahallesi'nde muhtarlığa gelemeyecek 10 hastanın evlerine tek tek gidip, muayenelerini yaptık. Hastalıkları konusunda bilgiler vererek, reçete yazıp, gerekli tedavilerinin devam edilmesini söyledik. Sağlık taramasına ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 12:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?