20
Mayıs
2024
Pazertesi
ORTACA - MUĞLA

AKP Genel Kurulu toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ortaca İlçe Teşkilatı’nın 3. olağan genel kurulu yapıldı. Eski İlçe Başkanı Sebahi Yılmaz’ın aday olmadığı olağan genel kurulda tek liste ile yapılan seçimde AK Parti Dalyan Beldesi eski Başkanı Mesut Yazgan, 428 delegeden toplantıya katılan 127 delegelerin oyunu alarak AK Parti Ortaca İlçe Başkanı seçildi.


AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına AK Parti Muğla Milletvekilleri Dr. M. Nil Hıdır, Prof Dr. Yüksel Özden, İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve çevre ilçelerin başkanları katıldı.
AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı’nı kuran ve 6,5 yıldır İlçe Başkanlığı yapan Sebahi Yılmaz’ın aday olmadığı 3. olağan genel kurulda Divan Başkanlığını AK Parti Muğla Milletvekili Dr. M. Nil Hıdır yaptı.


Kongrede konuşan eski başkan Sebahi Yılmaz “Ortaca İlçe teşkilatını kurup, 6,5 yıl hizmet ettim. Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi ve yönetim kurulu arkadaşlarımla çok güzel işler yaptık. Partimize çok üye kazandırdık. Bundan sonra yeni seçilecek arkadaşlarımızı da yardımcı olacağız. Her zaman yeni yönetimin yardımında olacağım” dedi.


Kongrede AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın mesajı Muğla İl Genel Meclisi BaşkanıCem Ergin tarafından okundu. Dalyan Belediye Başkanı Suat Tufan ise bakanlardan ve milletvekillerinden gelen telgrafları okuduktan sonra partiye yeni katılan isimlere Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden, Dr. M. Nil Hıdır ve İl Başkanı Gültekin Akça tarafından rozetleri takıldı.
Tek liste ile yapılan seçimde Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazgan Başkanlığından yeni yönetim kurulu oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 16:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?