19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Arazöz dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, eğitim tatbikatına giden bir arazöz Kocabel mevkiinde dereye uçtu. Kazada, 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli Adnan Yıldırım (49) idaresindeki 48 K 6901 plakalı yangın söndürme arazözü, Köyceğiz'den Fethiye ilçesinde yapılacak eğitime giderken dereye uçtu. Kazada, yedek şoför Şahin Matpan (46) hayatını kaybetti.

4 YARALI
Şoför Adnan Yıldırım ile arazözde bulunan personeller Mustafa Öztürk (49), Mehmet Tokcan (45) ve Mehmet Ay (43) yaralanarak ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EĞİTİME GİDİYORLARDI
Kazadan sonra Ortaca Devlet Hastanesi'ne gelen Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, kazayla ilgili bilgi aldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü işletmelerindeki yangın söndürme arazözleri ve ekiplerinin Fethiye ilçesinde yapılacak eğitim seminerine gittiğini belirten Aydın, şöyle konuştu: "Havanın yağışlı olması sebebiyle şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçmuşlar. Hepimiz üzgünüz, hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?