24
Mayıs
2024
Cuma
ORTACA - MUĞLA

Babalar Günü için geldiler

FETHİYE HUZUREVİ SAKİNLERİ ORTACA’DA

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde ‘Yolcu Dergisi’ editörü Nadir Şahin’in davetlisi olarak “Babalar Günü” nedeniyle ilçeye gelen Fethiye Huzurevi sakinlerine neşeli bir gün geçirdi.

Babalar Günü dolayısıyla Nadir Şahin tarafından Ortaca’ya davet edilen Huzurevi sakinleri Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i de ziyaret etti. Fethiye Huzurevi Diyetisyeni Mehmet Tüzün, nezaretinde Ortaca’ya gelen Fethiye Huzurevi sakinleri tekne turu da yaparak farklı bir gün yaşadı. Etkinliği gerçekleştiren Yolcu Dergisi Editörü Nadir Şahin şunları söyledi;

“Bu gün 20 Haziran babalar günü. Yolcu dergisi olarak Fethiye Huzurevi sakini olan 11 yaşlı vatandaşımızı geziye çıkarttık. Önece; Tigem’de bulunan daha önce tren garı olarak inşa edilen Tigem binasına gezdik. Sarıgerme Tatil Köyü’nde bulunan Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği tarafından işletilmekte olan SARÇED tesislerinde çay içtik.Öğle yemeğini ise BİZ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akoğlu ve Eşi Rengül Hanım tarafından hazırlanan ev yemeğini Biz-Der’de yedik. Dalyan’da ise, teknelerle kanal turu yapıp İztuzu Plajına gittik. Huzurevinde bulunan 55 vatandaşımızın katılmasını isterdik. Bilindiği gibi huzurevindeki vatandaşlarımızın hepsinin gezecek durumu olmadığından ancak 11 kişiyi bu geziye getirebildik. Havaların sıcak olması da ayrıca etken oldu. Huzurevi sakinleri bu geziden çok memnun kaldılar. Bundan sonra bu tür etkinliklere devam edeceğiz”

FETHİYE HUZUREVİ SAKİNLERİ ORTACA’DA
FETHİYE HUZUREVİ SAKİNLERİ ORTACA’DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 17:21:02
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 20:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?