19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Bayan sürücü faciaya neden oluyordu

Muğla’nın Ortaca ilçesine meydana gelen kazada 1’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Dikkatsizlik sonucu karşı şeritten gelen iki ayrı motosiklete çarpan bayan sürücüsü, neredeyse faciaya neden oluyordu.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Ortaca’ya bağlı Sarıgerme köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ortaca’dan Sarıgerme köyüne gitmekte olan Emine Fırat yönetimindeki 48 D 0120 plakalı araç, dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçti. Önce hafta sonu tatilinden dönen Ayhan Ümit idaresinde 48 RH 550 plakalı motosiklete çarpan araç, Musa Gözek yönetiminde 48 RH 764 plakalı motosiklete de çarptıktan sonra yoldan çıkarak durabildi. Kazada motosikletlerde bulunan Ayhan Ümit, eşi Nazan ve kızı Aslı Ümit ile diğer motosiklet sürücüsü Musa Gözek yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslar ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumları iyi olduğu öğrenilen Ayhan ve Asli Ümit ile Musa Gözek’in tedavilerine devam edilirken, kazada ağır yaralanan Nazan Ümit ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 14:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?