19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Dikkatsizlik öldürüyordu!

DİKKATSİZLİK CANINDAN EDİYORDU

Ortaca-Dalaman Karayolu’nda kamyonetin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Ortaca İlçesi Bahçelievler Mevkii’nden Ortaca – Dalaman Karayolun üzerinde bulunan ve Anayolun karşısında bulunan benzin istasyonuna yakıt almak için yola çıkan Mehmet Türkmen idaresindeki 48 RL 514 plakalı motosiklete, Ortaca’dan Dalaman İstikameti’ne gitmekte olan Bahattin Çobanoğlu idaresindeki Türk Telekom’a ait 23 FR 116 plakalı pikap çarptı.

Motosiklet sürücüsünün yola kontrolsüz çıktığı iddia edilen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Yatağan Termik Santrali’nden emekli Mehmet Türkmen yaralandı. 112 Acil Servis Ambulans’ı ile Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen yaralı Mehmet Türkmen, yapılan ilk müdahalesinin ardından ayağında ve kaburgalarında kırıklar tespit edildi.

Acil Servis Doktorları tarafından kırıklar nedeni ile Muğla Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.Yaralı Mehmet Türkmen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

DİKKATSİZLİK CANINDAN EDİYORDU
DİKKATSİZLİK CANINDAN EDİYORDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 12:01:01
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 23:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?