18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Diyaliz Merkezi hastaların hizmetinde

Muğla Yücelen Hastanesi’ne bağlı Yücelen Ortaca Diyaliz Merkezi, Uzman Doktor İbrahim Altun gözetiminde günde 20 diyaliz hastasına hizmet veriyor.

Yücelen Ortaca Diyaliz Merkezi’nde sorumlusu Şükrü Özhan ile birlikte 5 hemşire nezaretinde bir hastaya 4 saat gibi, günde 20 hastaya makineye bağlayıp, tedavileri yapılıyor.

Diyaliz Merkezi çalışmalarında hakkında bilgi veren Nazmi Zeybek; “Ortaca Diyaliz merkezimizde Dalaman, Köyceğiz, Ortaca ve Dalyan Beldesi’ndeki hastalarımızın tedavileri devam etmektedir. Turizm sezonunda ise, başta yabancı hastalar olmak üzere çeşitli ülkelerden gelen diyaliz hastalarını da Diyaliz Merkezi Sorumlusu Uzman Doktor Şükrü Özhan gözetiminde hastalarımızın tedavileri en iyi şekilde yapılmaktadır. Ortaca Yücelen Hastanemizin inşaatı hızla devam etmektedir. Herhangi bir sorun çıkmaz ise 1 Haziran 2009 tarihinde Ortaca Yücelen Hastanesi Hizmete girecektir. Bundan sonra diyaliz merkezimizin dışında uzman doktorlarımızın bulunacağı hastanemizde her türlü hastalıklar bakılıp, tedavi edilecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 13:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet pusa IP: 88.224.7.xxx Tarih : 3.01.2011 14:55:59

ilgınızı ve hizmetinizi cok güzel  tesekür ederim