25
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Engelliler kermes düzenledi

ENGELLİLER EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN KERMES

Ortaca Engelliler Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezi öğrencileri tarafından yıl içinde üretilen eserler “El Beceri Sergisi” adlı kermeste halkın beğenisine sunuldu.

Ortaca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermese katılan Ortaca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Yurtseven, Atatürkçü Düşünce Derneği Ortaca Şube Başkanı Günür Karaağaç, MHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Akçin ve çok sayıda davetli katılırken; davetliler öğrencilerin hazırladığı ürünleri satın aldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Ortaca Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Rıza Aybey; “Okulumuzda öğrenim gören zihinsel engelli öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları ve geliştirdikleri el becerilerinin sergisini burada açtık. Kermeste zihinsel öğrencilerimizin yaptıkları takı ve diğer eşyalardan elde edilen gelirle okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak amacını taşıdık. Düzenlediğimiz sergimizin yanında, öğrenci velilerimiz tarafından yapmış oldukları çeşitli yiyeceklerle katkıda bulundular. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan başta velilerimize ve halkımıza öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

ENGELLİLER EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN KERMES
ENGELLİLER EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 09:44:01
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 11:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?