26
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Erdal ve Tayfun'a af çıktı

MUĞLA SÜPER AMATÖR LİGİ

Muğla Süper Amatör Küm’ede mücadele eden Ortaca Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Ören Belediyespor maçı için hazırlıklarını devam ediyor.

Çalışmadan önce futbolculara Bodrum Belediyespor karşısında iyi oynayıp yenilmelerine rağmen baklava yedirildi.

Sezon başında kadro dışı bırakılan Kaptan Erdal ile Tayfun, Yönetim kurulu tarafından af edilerek takımla birlikte çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Salih Aybey; “Bodrum Belediyespor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen, uzatma dakikalarında hiç beklemediğimiz bir zamanda gol yememiz, üç puan kaybetmemize neden oldu. Bu hafta Ören’de Ören Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını devam ediyoruz. Kaybettiğimiz puanı almaya çalışacağız. Çok gol pozisyonuna girmemize rağmen gol atmakta zorlanıyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Sezon başında Yönetim Kurulu tarafından disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bırakılan Kaptan Erdal ve Tayfun, af edilerek takımla birlikte çalışmalara başladılar. Takıma girdikleri takdirde daha da güçleneceğiz. Ören’e puan almaya gideceğiz. Takımıma güveniyorum” dedi.

MUĞLA SÜPER AMATÖR LİGİ
MUĞLA SÜPER AMATÖR LİGİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 09:54:04
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 11:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?