18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Eski mezunlar buluştu

ANADOLU LİSESİ’NDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Ortaca Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tanışma ve kaynaşma etkinliği eski mezunları bir araya getirdi.

Anadolu Lisesi tanışma ve dayanışma etkinliğine Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ile eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ve eşi, CHP İl genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, İlçede faaliyet gösteren Fem, Çözüm, Sistem, Uğur ve Vicdan Yılmaz dershaneleri kurucuları ve öğretmenleri, okul velileri, öğretmenleri ve çok sayıda bölge esnafı verilen yemekte yer aldı.

Okul Müdürü Mehmet Canberi’nin yaptığı açılışı konuşmada, “Hepiniz takdir edersiniz ki, eğitim zor iştir. Eğitim, öğretim, disiplin, emek, çalışmak, özveri ve zindelik ister. Eğer bunların biri eksik olursa, eğitim ve öğretim yarım kalır. Bizler her sabah okulumuza bu saydıklarımızı tam anlamıyla gerçekleştirmek için gideriz. Sizlerin göz bebeği olan ve bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızı ilkeli, disiplinli, çalışkan, sorumluluğunu bilen, geleceğini kurabilen sevecen saygılı Atatürk ilke, inkılâp ve devrimlerini kendine yol bilen vatanını, milletini seven birer birey olabilmeleri için gün boyu çalışan, çabalayan kişiler olarak karşınızdayız. Başarı bir yol değil, bir yolculuktur. Bu yolculuğa sizlerle çıktık; bu yolculuğu en iyi şekilde sonlandırmak için, bizler, sizler ve öğrencilerimiz el ele çalışarak sonlandıracağız. Sözlerime Ulu Önder Atatürk’ün şu sözlerini söyleyerek bitiriyorum ‘Tek Ümidim Gençliktedir!’ bu gün hepimize düşen ortak görev ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyete sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliği ile aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin ise, “Okul Müdürümüzün değinmiş olduğu sözlere katılıyor ve okulumuzun başarısının bu kadro ile daha ilerilere gideceği inancı ile bu güzel topluluğu saygı ile selamlıyorum. Bizler idareciler olarak tüm öz verilerimizle ilçemizin eğitimde en iyi seviyelere gelmesini sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya mecburuz. Bu vesile ile bu geceyi düzenleyen başta okul aile birliği olmak üzere okul idaremize tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gece; canlı müzik eşliğinde yenen yemek ve eğlence ile geç saatlere kadar devam etti.

ANADOLU LİSESİ’NDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
ANADOLU LİSESİ’NDEN DAYANIŞMA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 11:23:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 14:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?