27
Mayıs
2024
Pazertesi
ORTACA - MUĞLA

Hünerlerini Kiev'de sergileyecek

Muğla’nın Ortaca ilçesinde kuaförlük yapan Yüksel Korkmaz, Ortaca Belediye Başkanlığı sponsorluğunda 8-12 Nisan 2009 tarihleri arasında Ukrayna’nın Kiev şehrinde yapılacak olan ve 31 ülkenin katılacağı yarışmaya katılacak.

Yarışmaya katılacak olması nedeniyle heyecanlı olduğunu ifade eden ve kendisine destek veren ortaca Belediyesi’ne teşekkür eden Yüksel Korkmaz, “Marmaris Kuaförler Birliği Başkanı Hüseyin Özçelik’in daveti üzerine Ukrayna’nın Kiev şehrinde yapılacak olan yarışmayı kabul ettim. Muğla ilinden üç yarışmacı olarak katılacağız. Yurt genelinde ise bu yarışmayı 28 kuaför katılacak. Ortaca Belediye Başkanlığı sponsorluğunda bende bu yarışmayı katılıp; Muğla ve Ortaca ilçesini dünya milletlerinin kuaförlerine tanıtma imkanı bulacağım. İyi bir derece yaparak, Muğla ve Ortaca ilçemizin sesini dünyaya duyurmak istiyorum. 08 Nisan tarihinde kuaförler olarak İzmir Adnan Menderes Hava limanı’nda toplanıp, İstanbul’da bir araya gelerek Ukrayna’ya gideceğiz. Kendime güveniyorum. En iyi derece yapacağımı ümit ediyorum” dedi.

Marmaris Kuaförler Birliği Başkanı Hüseyin Özçelik de; yarışma ve şov hakkında verdiği bilgilerde, “8-12 Nisan arasında düzenlenecek olan 31 ülkenin katıldığı Uluslar arası ve ilk olarak Ukrayna da düzenlenecek olan Kuaförler şov yarışmasına Muğla ilçelerinden Ortaca dan da bir star yaratarak yarışmaya katılımını sağlayacağız bu işe en uygun olarak mesleğe 25 yılını vermiş ve bu konuda deneyimli olan Ortaca Kuaförlerinden Yüksel Korkmaz arkadaşımızı uygun görüldüğü ve bu konuda iddialı olan Yüksel Korkmaz’ın 8-12 Nisan arasında Ukranya’da yapılacak olan Kuaförler şovuna katılmasını uygun gördüklerini belirtiler. Ukrayna’daki yarışmada dereceye giren kuaförler sırası ile Sanpetesburk, Fıransa, Yunanistan, İtalya, Rusya, Bulgaristan ve son olarak ta Amerika’nın Nevyork eyaletinde finallere katılmayı hak kazanacaklardır” ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 18:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?