22
Mayıs
2024
Çarşamba
ORTACA - MUĞLA

Huzur için toplandılar

Ortaca’da muhtarlar ve ilçe sakinlerinin katıldığı huzur toplantısı düzenlendi.

Ortaca Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Salih Özdemir, Ortaca Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser Hamit Erdoğan ve Başkomiser Yusuf Küçükgüler, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan Ortaca Emniyet Müdürü Doğan İnci, 2004 yılı değerlendirmesini yaptı.

İnci, "İlçemizde görülen 42 hırsızlık olayından 22’sinin faili yakalanmış, diğerleri ise faili meçhul durumdadır. Geçen yıl Ortaca’da 1 cinayet olayı işlenmiş, 5 kumar olayı yaşanmıştır. İntihara teşebbüs eden 9 kişiden 3, meydana gelen 84 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 28 kişi de yaralanmıştır" dedi.

2005 yılının ilk 6 aylık döneminde 59 olay çıktığını ve gerekli işlemlerin yapıldığını kaydeden İnci, "Emniyet Müdürlüğü’nde 75 personel bulunmaktadır. Pasaport ve silah için ruhsat almak ve çıkartmak dışında her türlü hizmet verilmektedir. Araç tescillerinde aracılara gerek yok. Evrakları tam olan vatandaşların birkaç saat içerisinde işlemleri tamamlanmaktadır" şeklinde konuştu.

Hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların daha dikkatli olmasını ve gerekli önlemleri almasını isteyen İnci, vatandaşların kıymetli eşyalarını güvenli bir yerde muhafaza etmeleri uyarısında bulundu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 18:13:37
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 12:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?