18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

İktidarın alternatifi TDH olacak

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ORTACA’DA TEŞKİLATLANIYOR

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Ortaca İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanlığına Hasan İzmirlioğlu atandı.

THD’in Ortaca’da teşkilatlanmasını sağlamak için ilçeye gelen Şişli Belediye Başkanı Yardımcısı Engin Akman, TDH kurucu üyelerinden Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu, Muğla İl Başkanı Mimar Halit Melikoğlu, İl Teşkilat Başkanı Celal Karakuş, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Işık Gökçen ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Güleç’ten oluşan ekip ilk toplantısını kalabalık bir grup önünde yaptı.

Kurucu başkanlık görevine atanan Hasan İzmirlioğlu; “Türkiye’nin ciddi bir hükümet problem olduğu kanısındayız. Ekonomik krizin bölünme tehlikesinin hükümetten kaynaklandığını düşünüyoruz ama hükümetinde, hükümet problemi de muhalefet kaynaklandığını ve mevcut muhalif partilerin hükümete devirecek siyasi güçlerin halk nezdinde itibarlarının olmadığını düşünüyoruz. Sandık başına gittiklerinde halk mevcut siyasi partilere alternatif olarak görmediğinden maalesef şimdiki hükümet milletin hak ettiği yere bir türlü gidemiyor. Halkta bur mutsuzluk oluşmuştur. Türkiye’de o boşluğu Sarıgül’ün doldurmasıyla birlikte Türkiye’nin önü açılacaktır. Sadece bizim bölgemizde değil, Türkiye’nin değişik bölgelerinde izleyebildiğimiz kadarıyla muhalefet boşluğuna dolduracak, Türkiye’de bir iktidar alternatif yaratacak, toplumsal gerginliğe ortadan kaldıracak bir siyasi oluşumun teşekkür ettiğini görüyorum. İçinde bulunmaktan da mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulu arkadaşlarımı açıklayacağım” dedi.

TDH’nin kurucu üyelerinden Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu da; “Kumburgaz Belediye Başkanlığı yaptım. Bu belediyenin kapanmasından sonra Genel Başkan Mustafa Sarıgül’le beraber yollara düştük. Sizlere geldik. İzmir’de başkanımızın yarı final olarak değerlendirdiği İktidara hazırlık merkezimizin açılışı olacaktır. Bölgemizde çalışmalarımızı devam ediyoruz. İki gündür İl Başkanımızla ilde ve ilçelerde çok güzel karşılandık. Bugün Ortaca’da ayrı bir hava var. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Mustafa Sarıgül’ün değişim hareketi 30 yıllık bir emeğin ürünüdür. Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda hızla örgütlenme çalışmalarımızı devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde hareketimizin başarısını gösteriyor. Partimizin kuruluşunu Mayıs Ayı içinde iç işleri bakanlığına verilecektir” diye konuştu.

TDH Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökçen ise, “Şu andaki mevcut hükümet, Kadın Kolları sayesinde seçim kazanmıştır. Bunu göz önüne alarak bundan sonrada biz kadın kolları olarak çok çalışıp, Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Hareketini iktidara taşıyabiliriz. Sizlere güveniyoruz” diyerek kadınlardan yardım istedi.

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ORTACA’DA TEŞKİLATLANIYOR
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ORTACA’DA TEŞKİLATLANIYOR
TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ ORTACA’DA TEŞKİLATLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 10:26:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 11:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?