18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

İngiliz çifte, davullu zurnalı düğün

Ortaca'nın Dalyan Beldesi, İztuzu Sahili’nde İngiliz çifte, Türk usulü düğün yapıldı.

Muğla’nın Ortaca İlçesi’ne bağlı Dalyan Beldesi’ne 4 yıl önce turistik amaçla tatile gelen İngiliz Rob, Dalyan’da tanıştığı İngiliz Terese ile evlenme kararı aldı. Hayran kaldıkları Dalyan’da evlenme kararı alan İngiliz çift, İztuzu Sahili’nde Türk usulü düğün yaptı. İztuzu Sahili’nde davul - zurna eşliğinde düğün yapan İngiliz çift, halay çekerek oyun oynadı.

Eşi Terese ile 4 yıl önce Dalyan’da tanıştığını belirten Rob, "Herşey çok tesadüfi oldu. Dalyan’a tatil için gelmiştim. İztuzu Sahili’nde Terese ile tanıştım. Terese bana bir gün ’evlenmeye karar verirsek İztuzu Sahili’nde evlenmek istiyorum’ dedi. Daha sonra uzun bir beraberliğin ardından evlenme kararı aldık. Çok hayran kaldığımız Dalyan’dan bir ev almaya karar verdik. Bu ikimizin de 2. evliliğidir. Benim diğer evliliğimden 4 çocuğum var. Terese’nin de diğer evliliğinden 2 çocuğu var. Şimdiden 6 çocuğumuz oldu. Bundan dolayı çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Türk usulü düğün yapan İngiliz çiftin düğünün ardından Dalyan Belediyesi Nikah Memuru Akşit Can, İngiliz çift Rob ve Terese’nin nikahını, Türk usulü kıydı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2005 Pazar 14:29:18
Güncelleme :12 Haziran 2005 Pazar 17:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?