18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

İnternet kafe sahiplerine sertifika

İNTERNET KAFE SAHİPLERİNE SERTİFİKA

Ortaca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlenen 30 saatlik semineri başarıyla tamamlayan internet kafe sahiplerine sertifikaları törenle verildi.

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, İlçe Milli Eğitim Müdiresi Şennur Şahbudak, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü H.İbrahim Yurtseven ve seminere katılan internet kafe sahipleri katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Mustafa Gürdal, “Burada almış olduğunuz eğitim sonunda internet cafelerinde çocukların ve öğrencilerin girilmeyecek sitelere girmelerini önleyeceksiniz. Bu seminer sizlere çok faydası olacaktır. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü H. İbrahim Yurtvesen ise; “İnternet Toplu Kullanım Yönetmeliği gereği, İlçemizde 02 Ocak 2010 -07 Ocak 2010 tarihleri arasında 30 saatlik olarak ilçe merkezinde ve Dalyan beldesinde seminer düzenledik. Seminer Ticari Amaçlı İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılarına izin belgesi verilmesi amacıyla düzenlendi. İşletme sahipleri veya sorumlu müdürleri ile kurum ve kuruluşların görevlileri katıldı. İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları semineri İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilip, Halk Eğitim Merkezi Salonlarında düzenlendi. Bugün de seminere katılanlara Kaymakam Mustafa Gürdal tarafından seminer belgeleri verildi” dedi.

İNTERNET KAFE SAHİPLERİNE SERTİFİKA
İNTERNET KAFE SAHİPLERİNE SERTİFİKA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:40:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 18:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?