25
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

İşte ihaleleri kazanan firmalar

ORTACA BELEDİYESİ’NDE İHALELER

Ortaca Belediyesi İhale Komisyonu tarafından açılan çevre temizlik, park ve bahçe bakım işi ile akaryakıt ihalesini 9 firmanın katılımıyla açık olarak yapıldı.

Önce Çevre Temizlik ihalesi açık şekilde yapıldı. Bu ihaleye; Ortaca Belediyesi ve Mücavir Alan Sınırları İçerisinde Katı Atıkların toplanması, taşınması ve temizlik hizmet alımı işi için yapılan ihaleyi 1.115.719,84 TL. bedelle Aldemirler Hay. Ürün. Gıda Mad. Day. Tük. Zirai ve Orman Ürün. San. Ltd. Şti. Firması kazandı.

Ortaca Belediyesi ve Mücavir Alan Sınırları İçerisinde Katı Atıkların (Evsel Katı Atık, Tıbbi Atık, Kaba Atık, İnşaat Atıkları, Bahçe Atıkları vb.) Toplanması Taşınması ve Temizlik Hizmet Alımı işi için; toplam 4 firma teklif verdi. Verilen tekliflerin 2 tanesi geçerli sayıldı. Söz konusu mal alımı işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile yapıldı. Yapılan ihale sonucunda 1 milyon 115 bin 719,84 TL. teklif veren Aldemirler Hay. Ürün. Gıda Mad. Day. Tük. Zirai ve Orman Ürün. San. Ltd. Şti. Firması kazandı. Yapılan ihalenin sonucuna göre Ortaca Mücavir alan sınırları içerisinde 01 Ocak–31 Aralık 2010 tarihleri arasında atıkların toplama işini Aldemirler Hay. Ürün. Gıda Mad. Day. Tük. Zirai ve Orman Ürün. San. Ltd. Şti. Firması yapacak.

Ortaca Belediyesi’nin Akaryakıtı ihtiyacını Bur-Em Petrol Akaryakıt Gıda İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. Tarafından karşılanacak.

Ortaca Belediyesi tarafından 2010 yılı akaryakıt alım işinin de ihalesi yapıldı. İhaleye teklif veren iki firmanın da teklifi geçerli sayıldı. 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleyi 502 bin 606 TL. teklif veren Bur-Em Petrol Akaryakıt Gıda İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. Firması kazandı.

Ortaca Belediyesi 2010 yılında Bur-Em Petrol Akaryakıt Gıda İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden araç ve iş makineleri 2010 mali yılı ihtiyacı olan, 160 bin litre kırsal motorin, 60 bin litre motorin ve 10 bin litre kurşunsuz benzin alacak.

PARK BAHÇE BAKIM İŞİ İHALESİDE ALDEMİRLER’DE KALDI

Ortaca Belediyesi Merkez Parkların Bakım, Onarım ve Temizlik Hizmeti Alımı İşi İhale Sonuç ilanı Ortaca Belediyesi Sınırları İçerisinde Bulunan 31.000 m² Merkez Parklar

Ortaca Belediyesi Merkez Parkların Bakım, Onarım ve Temizlik Hizmeti Alımı işi için; toplam 04 adet teklif verilmiş ve bu tekliflerin 03 adedi geçerli sayıldı. Söz konusu mal alımı işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesi uyarınca Açık İhale Usulü ile 2 milyon 169 bin 828 TL.bedel vererek, Çevre Temizlik İhalesini alan Aldemirler Hay. Ürün. Gıda Mad. Day. Tük. Zirai ve Orman Ürün. San. Ltd. Şti. Firması’nda kaldı.

ORTACA BELEDİYESİ’NDE İHALELER
ORTACA BELEDİYESİ’NDE İHALELER
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 09:33:01
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 11:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?