19
Mayıs
2024
Pazar
ORTACA - MUĞLA

Körpe’den veda ziyareti

EMNİYET MÜDÜRÜ KÖRPE’DEN VEDA ZİYARETİ

Ocak ayında yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Muğla İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, Ortaca ve Dalaman’da ziyaretlerde bulundu.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak’ı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe daha sonra Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Muğla’mıza yaptığı hizmetlerden dolayı İl Emniyet Müdürümüze, tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Sivil yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

Ortaca’nın ardından Dalaman’a geçen Körpe; Dalaman İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı tarafından karşılandı. Bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe ile İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’ı ziyarette bulundu.

Dalaman Belediyesi şeref defterine imzalayan İl Emniyet Müdürü; “Sayın Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz’ı yeni Belediye Hizmet Binasında ziyaret ettim. 11 Ocak 2010 tarihinde emekli olacağımdan dolayı Sayın Başkanımıza veda ziyaretinde bulundum. Kendilerine başarılar diliyor, Dalaman ilçesine hayırlı görev ve hizmetler vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

EMNİYET MÜDÜRÜ KÖRPE’DEN VEDA ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?