29
Mayıs
2024
Çarşamba
ORTACA - MUĞLA

Kurban hazırlıkları

Ortaca Kurban Komisyonu, İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında toplandı. Ortaca Kaymakamlığı’nda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Gürdal ile birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Ortaca Şube Başkanı Nuri Bal ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.


Toplantıda kurban derisi toplama faaliyetleri hakkında bilgiler veren İlçe Kaymakam Mustafa Gürdal; “Geçen Kurban Bayramı’nda yapılan çalışmalarımızı bu Kurban Bayramı’nda da aynı şekilde sürdüreceğiz. Mahalle ve köy muhtarlarımızı bunu anlatmak için topladık. Kendilerini teşekkür ederim” dedi.


Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren THK Şube Başkanı Bal da, “Her şeyden önce bu gelirin yüzde 60’ı paydaş kurumlarca paylaşılmaktadır. Türk Hava Kurumu ne yapar ona bakalım. Türk Hava Kurumunun görevi havacılık eğitimi vermektir. THK binlerce gencimize verdiği Disiplinli eğitimle onların iyi birer evlat iyi bir vatandaş olmalarını sağlamaktadır. Bugüne kadar yaptığınız ve sonraki yapacağınız fahri çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından geçen Kurban Bayramı’nda çalışmalarından dolayı Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’nca muhtar Osman Aybey altınla ödüllendirilirken, diğer muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür belgesini kaymakam Mustafa Gürdal tarafından verildi

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:36:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?