18
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Livaneli'den muteşem konser

ORTACA’DA ZÜLFÜ LİVANELİ RÜZGARI

17. Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali’nin final gecesinde Ortacalılarla buluşan Zülfi Livaneli, hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.

Konsere Ortaca Kaymakam Mustafa Gürdal, Köyceğiz Kaymakamı H.İbrahim Çomaktekin, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Böyobası Belediye Başkanı Besim Özbek,daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şiir dinletisiyle başlayan etkinliğin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Ünlü Sanatçı Zülfi Livaneli, gece geç saatlere kadar söylediği bir birinden güzel şarkılarıyla hayranlarını ve çok sayıdaki vatandaşın görüp, dinlemek için gelenlere unutulmaz bir gece yaşatarak rüzgâr gibi esti.

Kanunda Halil Karaduman, Piyano, flüt Ali Koç, Bağlamada Erdal Akaya, Gitarda kardeşi Ferhat Livaneli, Bateride Emre Günay, Kemanda Sait Büyükçınar, Bas Gitarda Yaşar Pınar ve Vokalist Elçin Bulut Zülfi Livaneli’nin şarkılarını çalıp, vokalistlik yaptılar.

Ünlü Sanatçının verdiği halk konserinden sonra Kaymakam Mustafa Gürdal festival Anısına Plaket verip kutlarken, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ikinci bir plaket ve çiçek vererek ünlü sanatçıyı kutlayıp, teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Karaçelik; Sanatçı Zülfi Livaneli için ise, “Bu kadar işlerinin arasında bizleri kırmayıp, buraya geldiği kendisini ben ve Ortaca Halkı adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

ORTACA’DA ZÜLFÜ LİVANELİ RÜZGARI
ORTACA’DA ZÜLFÜ LİVANELİ RÜZGARI
ORTACA’DA ZÜLFÜ LİVANELİ RÜZGARI
ORTACA’DA ZÜLFÜ LİVANELİ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 11:15:05
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 18:04:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?