24
Mayıs
2024
Cuma
ORTACA - MUĞLA

Meltem Dershanesi'nden kermes

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde faaliyet gösteren Özel Ümit Meltem Dershanesi, öğrencilere maddi yardım amacıyla kermes düzenledi.

Özel Ümit Meltem Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin eşleri tarafından fakir öğrencilere yardım amacıyla dershanenin salonunda düzenlenen kermesin açılışını Ortaca Kaymakamı Salih Yüce yaptı. Fakir öğrencilere yardım amacıyla açılan kermeste, ev hanımları ve öğrenci velilerinin bir yıl boyunca hazırladıkları el işlemelerinin yanı sıra, pasta ve tatlılar satıldı.

Kermesle ilgili bilgi veren Özel Ümit Meltem Dershanesi Müdürü Fahri Atlıhan, "Yönetim Kurulumuz Başkan ve üyelerimizin eşlerinin bir yıl boyunca hazırladıkları el sanatları dokumaları, genç kızlarımızın kullanabilecekleri her türlü eşya burada bulunmaktadır. Buradan elde edilen gelir, ilçemizde ve köylerimizde bulunan fakir öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamakta kullanılacak" dedi.

Kermesi düzenleyen bayanlardan Sultan Gün ise "Arkadaşlarım ve öğrenci velileriyle hazırlamış olduğumuz bu kermese katılım büyük oldu. Kermeste, pike takımları, yemeni, dantelli havlu, seccadeler, el işleri ve yiyecek maddelerini satışa sunduk. Amacımız fakir örgencilerimize faydalı olabilmek. Kermeste toplanan gelirler, gerekli değerlendirmenin ardından dağıtılacak. Emeği geçen bütün arkadaşları ve kermese destek verenleri kutluyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 18:00:16
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 17:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?