24
Mayıs
2024
Cuma
ORTACA - MUĞLA

Milli Eğitim'e yeni müdür

ORTACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ‘ŞAHİN’ DÖNEMİ

Ortaca Milli Eğitim Müdiresi Şennur Şahbudak’ın Yatağan’daki görevine geri atanmasıyla bu göreve tayin olan Abdulkadir Şahin görevine başladı.

Yatağan İlçe Milli eğitim Müdürü iken Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin edilen Şennur Şahbudak, açtığı dava sonunda hukuk mücadelesini kazanıp, tekrar eski görev yeri olan Yatağan İlçe’si Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geri döndü. Milli Eğitim Müdiresi Şennur Şahbudak’tan boşalan Ortaca İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ise Kastamonu’nun Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Abdulkadir Şahin atandı.

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevine başlayan Abdulkadir Şahin; “1972 Niğde Doğumluyum. ilk ve orta öğrenimimi Adana’da tamamladım. Üniversiteyi ise, Hatay ili’nde bitirdim. Üniversite öğretimini tamamladıktan sonra, 1994 yılında öğretmen olarak Bingöl’de ilk öğretmenlik görevine başladım” dedi.

Şahin, “ Eğitim ve yönetim dalında bilgi ve becerilerimi uygulamak ve dökmek amacı ile Ortaca’da bulunmaktayım. Yapacağımız çalışmalarla Ortaca’da eğitimin başarısını daha da yukarılara taşıyacağız. Buraya gelmeden önce Ortaca ile ilgili haber ve bilgileri internet sitesinde takip ederek bilgi edindim” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin; Niğde, Çorum, Kastamonu Milli Eğitim bünyesinde öğretmen ve idareci olarak çeşitli görevlerde bulunduktan son, görev yeri olan Sungurlu’da İlçe Milli Eğitim müdürü olarak görev yapan, son atamalarla Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve getirildi. Şahin evli ve üç çocuk babası.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:42:00
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?