25
Mayıs
2024
Cumartesi
ORTACA - MUĞLA

Motosikletlere sıkı denetim

ORTACA’DA MOTOSİKLETLERE SIKI DENETİM

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaz ayların yakınlaşmasıyla birlikte artan motosiklet trafiği yoğunluğunda olası kazaların önlenmesi için polis ekipleri denetimlerine ağırlık verdi.

Denetimlerle ilgili olarak açıklama yapan İlçe Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak, “ Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ne bağlı trafik ekiplerimiz, hafta içinde ilçe içi ve sınırlarında seyir halinde olan araç sürücülerinin emniyet kemeri ile Motosiklet sürücülerinde ise, ehliyet, kask ve diğer evraklar konusunda denetlemelerin sık sık yapılacaktır. Bu konuda tüm sürücülerin dikkatli ve kurallara uyarak, seyirlerine devam etmeleri gerekmektedir. Cezai işleme maruz kalmamaları istiyoruz. İstenilen kurallara uymayanlar hakkında ise, yasal işlemler yapılacaktır” dedi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Yahya İş ise; “ Trafik ekiplerimiz günün değişik saatlerinde şehir içi trafiğinin düzenli sağlanması için değişik noktalarda kontroller yapılacaktır. Yapılan kontrollerde sürücülerin kurallara uyarak trafik ekiplerini yardımcı olmalarını, takılan kask ve emniyet kemerinin kendi can güvenlikleri için gerekli olduğunu unutmasınlar” diye konuştu.

ORTACA’DA MOTOSİKLETLERE SIKI DENETİM
ORTACA’DA MOTOSİKLETLERE SIKI DENETİM
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 10:47:05
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 12:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?