30
Mayıs
2024
Perşembe
ORTACA - MUĞLA

Ortaca, yeni sezon için sıkı çalışıyor

2008-2009 Futbol Sezonu’nda Muğla Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Ortaca Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına hız verdi. Teknik Direktör Salih Aybey ile Antrenör Vahit Gökçen nezaretinde devam eden çalışmalarda, futbolcuların istekli olması yönetim ve taraftarları memnun ediyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortaca Belediye Spor Teknik Direktörü Salih Aybey; “Takım olarak sezonu erken açmamız takım için iyi oldu. Kondisyon çalışmalarımızı bitirip, bundan sonra istasyon, teknik ve taktik çalışmalarını başlayacağız. Şuanda kadromuz 22 kişi olmasına rağmen, Süleyman, Atıl, Reykan ve Tamer sakatlıkları nedeniyle takımla beraber çalışma imkanları yok. Sakat olan İsmail ve Hakan düz koşu çalışmalarını başladılar. En kısa zamanda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklardır. Hedefimiz büyük. Yeni aldığımız futbolcularımızla eski futbolcularımızın kaynaşması için Ölüdenizspor ile hazırlık maçı yaptık. Eski futbolcularımızla yeni futbolcularımızın kaynaşmasını sağladık. Bundan sonra yapacağımız hazırlık maçları takım hakkında iyi bir tanıma fırsatı olacaktır” dedi.
Eksikliklerinin olduğunu ancak eksiklikleri çalışarak ve hazırlık karşılaşmaları yaparak gidermek istediklerine değinen Teknik Direktör Aybey, “Çalışmalarımızı ara vermeyeceğiz. Futbolcularımızın şu andaki form durumları çok iyi çalışmalarımız sonunda en üst seviyeye getirip, lig başlayıncaya kadar tam olarak hazır hale geleceğiz. Takıma yeni gelen Sedat ise, çalışmalara yeni başlayacak. İyi bir takım kurduk düşüncesindeyiz. Grubumuz çok güçlü takımlar iyi transferler yaptılar. Bu sene Muğlaspor’un bizlerle oynaması ayrı bir hava verecek. Belediye Başkanımız ve taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir futbol ortaya koyup, istediğimiz neticeleri alıp, varmak istediğimiz hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 15:00:10
Güncelleme :11 Eylül 2008 Perşembe 14:59:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?